Прически за 2014Прически за 2014Как да изберем най-подходящата за нас прическа?

Прически за 2014 са горещи и отговарят на всички нови тенденции.Всички те са модерни и шик, които ще ви помогнат да добавите “wow фактор”  към вашия външен вид. Това също е и най-подходящата опция, ако искате да изглеждате утвърждаваща и красива.И така, какви са най-добрите прически за 2014 г. и коя е идеална за теб?Нека разберем!

Горещи прически за 2014

– Reddy, златиста коса.Ако искате да изглеждаш секси и стилна, това е една от прическите които трябва да опиташ.Късата, средна дължина или дългата златиста коса ще ви даде ново амплоа тази година.Този цвят на косата сам ще ви накара да бъдете забележителни и много зашеметяващи.

– Къси подрязани прически.Това е една от прическа през 2014, която ще ви направи наистина привлекателни.Въпреки всичко , много малко хора успяват да се чувстват уверени със този тип коса.Не забравяйте обаче, че късите прически са наистина горещо предизвикателство тази година.

– Ниско подстригана къса коса.Това е още една гореща прическа за 2014.Със този тип прическа виe не само ще изглеждате стилно, но секси и изискано, особено ако изберете подходящия цвят на косата ви

– Вълнообразна прическа на етажи.Това е перфектно предложения за жени с кръгло лице.Ако вашето лице е такъв тип ще намерите чудесен партньор във тази прическа, която ще ви помогне да омекотите чертите на лицето си, но също така ще ви помогне да бъдете по-женствени.

Но едно нещо е сигурно прическите за 2014 трябва да се опитат задължително.Те ще помогнат на повечето жени да постигнат по-красив и по-привлекателен външен вид.Така че, може да изберете вашата нова прическа сега и да бъдете модерни!